In welke cryptomunten kun je nú het beste investeren?

Het is mei 2021 en veel investeerders vragen zich af: in welke cryptomunten kan ik nú investeren? Natuurlijk is dit een vraag die bijna onmogelijk te beantwoorden is. Wat we wél kunnen doen is de meest interessante nieuwe cryptomunten benoemen. Let wel; je moet altijd zelf goed onderzoek doen naar iedere mogelijke investering. Daarnaast adviseren wij om nóóit meer in te leggen dan je kunt missen.

We zullen een aantal interesse cryptomunten voor 2021 op een rij zetten.

1: Ethereum (ETH)

Na de alom bekende Bitcoin (BTC) is Ethereum waarschijnlijk de meest bekende cryptocurrency. Het is ook de tweede grootste crypto als het gaat om “market cap”. De blockchain van Ethereum wordt steeds meer gebruikt door allerlei third party munten. Dit zal de waarde van Ethereum ten goede komen. Er zit dit jaar ongetwijfeld nog veel rek in de waarde van Ethereum.

2: DogeCoin (DOGE)

Als je begin dit jaar DOGE hebt gekocht, dan is dat op het moment van schrijven meer dan 100 keer zo veel waard. Niemand had dat verwacht van een “meme crypto”, en veel mensen namen deze munt dan ook totaal niet serieus. Echter, DogeCoin heeft – mede door een hoop social media aandacht van onder anderen Elon Musk – in 2021 een enorme groei doorgemaakt. De rek is er nog niet uit want Musk heeft inmiddels ook aangekondigd dat zijn team met de developers achter DogeCoin werkt om het systeem efficiënter te maken. Een interessante ontwikkeling dus! Echter, het feit dat er aan DogeCoin nog altijd geen echte “use case” verbonden is, maakt het wel een riskante investering.

3: SafeMoon (SAFEMOON)

Als je op social media op zoek gaat naar informatie over crypto, dan is het bijna onmogelijk om niets over SafeMoon tegen te komen. Deze nieuwe crypto is enorm gehyped en er zit een enorme community achter. Hoewel SafeMoon als een grap begon, claimen de oprichters dat er inmiddels serieus aan de weg wordt getimmerd qua ontwikkeling. Het is een uiterst riskante crypto om in te investeren, maar als je een paar tientjes kunt missen zou het kunnen dat dit beloond wordt. Het kan echter ook volledig instorten.

4: Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ) is een blockchain fintech provider voor de sport- en entertainmentbranche. Samen met verschillende grote voetbalclubs zijn bijvoorbeeld al “fan tokens” gelanceerd op basis van Chiliz. Denk hierbij aan Atletico Madrid, FC Barcelona en andere sportclubs. Voor 2021 wordt er een samenwerking verwacht met de NFL.

Plaats een reactie